В понеделник ще е слънчево  преди обяд и с  променлива

...
В понеделник ще е слънчево  преди обяд и с  променлива
Коментари Харесай

Времето с Метеостанция Сбор: Очаквайте бури!

В понеделник ще е слънчево  преди обяд и с  променлива облачност  следобед. На места ще има превалявания от  дъжд, съпроводени от  гръмотевици  и светкавици. Максималните  температури ще са следните:  Благоевград, Видин,  Плевен   и Пловдив - 24  градуса, в Бургас и Варна - 19, в Русе - 25  и в София - 23  градуса.

През нощта  против вторник на обособени места ще  превали и прегърми. Минималните  температури  сутринта ще  са между  11 и  15  градуса.

В областта  времето  ще е хубаво  сутринта и до обяд. Следобяд на доста  места ще се  развива  купестодъждовна облачност. Ще  превали и прегърми. Атмосферното налягане едва ще се  намали. Максималните  температури ще  са следните: в Белово, Пещера и Стрелча - 22 градуса, във Велинград -20, в Овчеполци, Пазарджик и Септември - 23, в Панагюрище - 21.

През нощта  срещу  вторник тук-там се очакват  нови превалявания. Минималните  температури сутрина  ще са следните: в Белово, Пазарджик и Септември - 12  градуса, във  Велинград, Панагюрище  и Стрелча - 11,  в Овчеполци - 11, в Пещера - 14 градуса. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР